runtuyan awét of fittings pipe

runtuyan kami tina fittings pipe nu dirancang pikeun panangtayungan seuneu, suplai gas na suplai cai malah di wewengkon hésé séjén ngakses.

  • Galvanized Beusi fittings

    Galvanized Beusi fittings

    threads akurat keur diprosés nu sasuai jeung standar tepat, kayaning ASME, EU, BS, DIN, jsb

  • Fittings Malleable Hideung

    Fittings Malleable Hideung

    threads akurat keur diprosés nu sasuai jeung standar tepat, kayaning ASME, EU, BS, DIN, jsb

  • Grooved pipe pas

    Grooved pipe pas

    fittings Grooved nyadiakeun hiji métode ekonomis tur efisien of ngarobah arah, nambahkeun jeung outlet, ngurangan, atawa capping sistem piping kalawan sistem kadali kualitas ketat

  • Karbon Steel pipe nipple

    Karbon Steel pipe nipple

  • Deco fittings

    Deco fittings

  • Stainless steel

    Stainless steel

Produk Artikel

K & F nyaéta pondok pikeun "Key tur teguh", nu teges konci na firmness. Padahal produk tina K & F nyaéta bagian rékayasa saukur unimpressive sipatna komponén pivotal. Salaku pipe supplier pas husus, K & F geus ngeunaan kualitas produk salaku dadasar kaayaan na keur survival saprak hiji ngadegna sarta striving ngahasilkeun produk sampurna, sahingga masihan fittings pipe kualitas luhur ka konsumén.

Maca deui

bisi Tembongkeun

WhatsApp Online Chat!