Rreth Nesh - Kinë Kanaif Tubacionet systerm Ltd

Rreth nesh

K & F është e shkurtër për "Key dhe të fortë", e cila simbolizon kyç dhe qëndrueshmëri. Megjithëse produktet e K & F janë pjesë thjesht unimpressive inxhinieri, ata janë komponente të rëndësishëm. Si një tub furnizues të specializuara përshtatshëm, K & F ka qenë në lidhje me cilësinë e produktit si gjendjen e saj bazë për mbijetesën Që nga themelimi i saj an dhe përpiqet për të prodhuar produkte të përsosur, duke siguruar pajisje të kualitetit të lartë tub për konsumatorët.  

K & Misioni F është "Për të krijuar ndjenjën më të mirë të shtëpisë"! K & F mban zhvillimin e rehatshme, e mjedisit, kursimit të energjisë, produkteve të sigurta dhe të përshtatshme, në mënyrë që të sigurojë përditësuar dhe kulturat më të mira dhe stilet e jetës të njerëzve, si dhe lehtësimin e mijëra familje të gëzojnë jetë të lumtur. Ndërkohë, K & F mirë do të paguajë punonjësit e saj, partnerët, aksionerët dhe shoqërinë. Megjithatë, K & F në mënyrë të qartë e di se vetëm kur ndjenjat e konsumatorëve e shtëpisë të bëhet më mirë, mund të një ndërmarrje të zhvillohet mirë, në mënyrë që vetë ndjenjat tona të shtëpisë do të jetë më mirë, si edhe!

▪Vision e K & F-Për të qenë një ndërmarrje e respektuar klasit të parë! 1. Në mënyrë aktive marrin përsipër përgjegjësinë sociale, si dhe në mënyrë rigoroze të përmbushur dhe të përpiqen për të kapërcej detyrim produkt, përgjegjësi punonjës, detyrim mjedisit, detyrimin tatimor dhe kështu me radhë; veprojnë në përputhje me sundimin e besimit të mirë, sociale moralit dhe etikës afariste; në mënyrë aktive punojnë në kurs mirëqenies publike; 2. Mekanizmi Standard qeverisjen, menaxhimin e pjekur operativ, performanca e shkëlqyer të biznesit dhe ekip të shquar të stafit; të jetë shembull dhe model i ndërmarrjeve kineze; 3. Krijo markë e parë e produkteve kineze të kontrollit të zjarrit dhe markë ndërkombëtare tub famshme lidhjes; 4. Arritja situatë të favorshme me palët e lidhura: kënaqur klientët, punonjësit, partnerët, komunitetet dhe aksionerët.

▪Values ​​e K & F-produkteve, moralit kompanisë dhe personalitetit. K & F jo vetëm që duhet të ofrojë produktet më të shkëlqyera për konsumatorët, por duhet të bëhet një kompani e respektuar. Për më tepër, K & F duhet të ndihmojnë punonjësit e saj të fitojë aftësinë, integritetin dhe sukses, në mënyrë që produktet, morali kompania dhe personaliteti do të përbëjnë K & F markë, të plotësuar njëri-tjetrin dhe askush nuk mund të shpërndahen me. Vetëm kur ata të tre të nxisin njëri-tjetrin mund të realizohet misioni dhe vizioni i K & F.

▪Spirit e K & F-përkushtim, bashkëpunim dhe studim. përkushtim Inovative është rregulli i sjelljes; përkushtimi është baza e mbijetesës; Përkushtimi është ndjenjë të fortë të përgjegjësisë, shpirtit sipërmarrës dhe ndjenjën e misionit; Përkushtimi është të refuzojë mediokritetit dhe përsosmërisë ndjekje; Përkushtimi është për të bërë më të mirë, kur ju jeni të besuar me diçka dhe të përpiqet të bëjë gjënë e duhur në mënyrë të shkëlqyer kur ju nuk janë besuar me diçka. Bashkëpunimi, si emrin e saj nënkupton, nënkupton punën në grup, e cila i referohet bashkëpunimit më të lartë të nivelit dhe bashkëpunim më pozitiv. Studimi është e nevojshme për mbijetesë dhe zhvillim, e cila është kërkesë e epokës dhe burimi i inovacionit. Punonjësit duhet të jetë studim i tipit individualizes, ndërsa K & F duhet të bëhet një organizatë studim të orientuar. Inovacioni është jeta e një ndërmarrje dhe burimi i konkurrencës, si dhe qëllimi përfundimtar i studimit. K & F inkurajon përmirësimin propozim dhe çdo të menduarit të pazakontë, por të mrekullueshme; K & F motivon imitim krijuese dhe arritjet origjinale. K & F duhet të mbani duke mohuar veten, në mënyrë që të kalojë më mirë veten.

▪Company Filozofi: 1. Stili i K & F: përgjigje të shpejtë dhe veprim të menjëhershëm! K & F refuzon justifikime. Në këtë epokë me ritëm të shpejtë, "i ngadalshëm" do të thotë asgjë tjetër, por "duke pritur vdekjen". Pra, çfarë jemi ende duke pritur për të? 3. Tre disiplina e K & F: ka truket; jo Oportunizmat; nuk ka mashtrimit në mjeshtëri dhe materiale! Këto tri disiplina janë tre linja pakalueshme paralajmëruese, të cilat janë kërkesat më themelore për etikën profesionale të punonjësve të K & F-së, standardeve të rëndësishme të personalitetit dhe përmbajtjeve të rëndësishme të integritetit. 3. Tre gjykuar kriteret e sjelljes: nëse sjellja është e dobishme për zhvillimin e ndërmarrjeve; nëse sjellja është e favorshme për rritjen e besnikërinë e konsumatorëve; nëse sjellja është në favor të balancimit të interesave të secilës palë. Mënyra 4. Të menduarit e K & F: Ne jemi burimi i çdo gjëje! 5. K & F Besimi: Ne jemi më të mirë! 6. K & F është qëndrim i punës: Bëni më të mirën me plot pasion! 7. K & F është koncepti i ekipit: K & F është një ekip dhe ka vetem "ne", por jo "ju" ose "ata"!


WhatsApp Online Chat!