seri të qëndrueshme të pajisje tub

Seri jonë e pajisje tub janë të dizajnuara për mbrojtje nga zjarri, Furnizimit me gaz dhe furnizimin me ujë edhe në fusha të tjera të vështira për të hyrë.

 • Galvanizuar Fittings Hekuri

  Galvanizuar Fittings Hekuri

  temat sakta janë të përpunuara që në përputhje me standardet e saktë, të tilla si ASME, BE-ja, BS, DIN, etj

 • Fittings Black lakueshëm

  Fittings Black lakueshëm

  temat sakta janë të përpunuara që në përputhje me standardet e saktë, të tilla si ASME, BE-ja, BS, DIN, etj

 • Grooved tub Montimi

  Grooved tub Montimi

  pajisje grooved sigurojë një metodat ekonomike dhe efikase të ndryshuar drejtim, duke shtuar dhe prizë, reduktimin, ose mbulimi Sistemet e tubacioneve me sistemin e kontrollit të cilësisë të rreptë

 • Carbon Steel Pipe Nipple

  Carbon Steel Pipe Nipple

 • Deco Fittings

  Deco Fittings

 • Stainless steel

  Stainless steel

Produkte Featured

K & F është e shkurtër për "Key dhe të fortë", e cila simbolizon kyç dhe qëndrueshmëri. Megjithëse produktet e K & F janë pjesë thjesht unimpressive inxhinieri, ata janë komponente të rëndësishëm. Si një tub furnizues të specializuara përshtatshëm, K & F ka qenë në lidhje me cilësinë e produktit si gjendjen e saj bazë për mbijetesën Që nga themelimi i saj an dhe përpiqet për të prodhuar produkte të përsosur, duke siguruar pajisje të kualitetit të lartë tub për konsumatorët.

Lexo më shumë

rasti Trego

WhatsApp Online Chat!