За нас - Кина Kanaif Цевководи systerm Ltd

за нас

К & F е краток за "клуч и фирма", која го симболизира клуч и цврстина. Иако производи на К & F се само безначајна инженеринг делови, тие се клучна компоненти. Како специјализирана цевки и фитинг снабдувач, К & F е во однос на квалитетот на производот, како нејзината основа услов за опстанокот од своето формирање на и се стреми да произведе совршен производи, со што се обезбедува висок квалитет на цевководни фитинзи на клиентите.  

К & F мисија е "да се создаде подобро чувство од дома"! К & F држи развој удобно, животната средина, заштеда на енергија, безбеден и удобен производи, со цел да се обезбеди ажурирани и подобро култури и начин на живот на луѓето, како и олеснување на илјадници семејства да уживаат посреќен живот. Во меѓувреме, K & F подобро ќе им се оддолжи на своите вработени, партнери, акционерите и општеството. Сепак, K & F јасно знае дека само кога чувствата на домашни корисници да станат подобри, може претпријатие се развие добро, така што нашите сопствени чувства на почеток ќе биде подобро, како и!

▪Vision на К & F-да биде респектабилна претпријатие првата стапка! 1. Активно преземат општествена одговорност, како и строго ги исполни и се стремиме да го надмине производ одговорност, одговорност на вработените, одговорноста за животната средина, даночната обврска и така натаму; почитување на владеењето на добра волја, општествениот морал и деловна етика; активно работат на јавните разбира благосостојба; 2. механизам Стандардна владеење, зрели оперативен менаџмент, одличен бизнис перформансите и одличен тим персонал; да биде пример и модел на кинески претпријатија; 3. Креирај првиот бренд на кинески производи, контрола на оган и меѓународни познатиот бренд цевка врска; 4. постигне понудената ситуација со поврзаните страни: да ги задоволи клиентите, вработените, партнерите, заедници и акционерите.

▪Values ​​на К & F-производи, компанијата морал и личност. К & F не треба само да се обезбедат повеќето одлични производи на потрошувачите, но, исто така, треба да стане респектабилна компанија. Покрај тоа, K & F треба да им помогне на своите вработени се здобијат со способноста, интегритетот и успех, така што производи, компанијата морал и личноста ќе претставува K & F бренд, дополни друг и никој не може да се изостави. Само кога тие три се промовира еден на друг може да се реализира мисијата и визијата на К & F.

▪Spirit на К & F-посветеност, соработка и истражување. Иновативни посветеност е правило на однесување; посветеност е основа за опстанок; посветеност е силно чувство на одговорност, претприемач дух и чувство на мисијата; посветеност е да се одбие просечност и извршување совршеност; посветеност е да се направи најдобро кога ќе се доверени со нешто и да се обиде да ја направат вистинската работа на одличен начин, кога не се доверени со нешто. Соработка, како што самото име имплицира, значи тимска работа, кој се однесува на соработка во високото ниво и повеќе позитивни соработка. Студијата е потребно за опстанокот и развојот, кој е условот на ера и извор на иновации. Вработените треба да бидат студија тип individualizes, додека K & F треба да стане студија ориентирана организација. Иновации е животот на едно претпријатие и изворот на конкурентност, како и крајната цел на студирање. К & F охрабрува подобрување предлог и било необично, но прекрасна размислување; К & F мотивира креативна имитација и оригинални достигнувања. К & F треба да се задржи себе негирање, така што подобро да се надмине.

▪Company филозофија: 1. Стил на К & F: брза реакција и итна акција! К & F одбива изговори. Во оваа ера со брзо темпо, за "бавно" не значи ништо друго туку "на чекање за смртта". Па што сме ние уште се чека? 3. Три дисциплини на К & F: Не трикови; Не опортунизам; без мамење на изработка и материјали! Овие три дисциплини три непремостив предупредување линии, кои се најосновните услови за професионална етика на вработените K & F е, важни стандарди на личноста и важна содржината на интегритет. 3. Три судејќи критериуми за спроведувања: дали однесувањето е од корист за развој на претпријатија; дали однесувањето е погодна за зголемување на лојалноста на клиентите; дали однесувањето е во корист на балансирање на интересите на секоја страна. 4. размислување режим на К & F: Ние се извор на сè! 5. К & F вера е: Ние сме најдобри! 6. К & F е работен однос: се потрудиме со полн со страст! концепт 7. K & F тим: K & F е еден тим и таму е само "ние", но не и "вие" или "тие"!


WhatsApp Онлајн Chat!