Долгорочните серија на цевководни фитинзи

Нашата серија на цевководни фитинзи се наменети за заштита од пожар, снабдување со гас и вода, дури и во други области тешко да пристапите.

 • Поцинкована железо фитинзи

  Поцинкована железо фитинзи

  Точни се обработуваат теми кои се во согласност со прецизни стандарди, како што ИАНМСП, ЕУ, BS, DIN, итн

 • Црна податлив фитинзи

  Црна податлив фитинзи

  Точни се обработуваат теми кои се во согласност со прецизни стандарди, како што ИАНМСП, ЕУ, BS, DIN, итн

 • Жлеб цевки вклучите

  Жлеб цевки вклучите

  Жлеб фитинзи обезбеди економски и ефикасни методи за промена на насока, додавајќи и излезот, намалување или ограничување на цевководни системи со строга контрола на квалитетот

 • Јаглерод челични цевки брадавица

  Јаглерод челични цевки брадавица

 • Деко фитинзи

  Деко фитинзи

 • Stainless steel

  Stainless steel

Избрана Производи

К & F е краток за "клуч и фирма", која го симболизира клуч и цврстина. Иако производи на К & F се само безначајна инженеринг делови, тие се клучна компоненти. Како специјализирана цевки и фитинг снабдувач, К & F е во однос на квалитетот на производот, како нејзината основа услов за опстанокот од своето формирање на и се стреми да произведе совршен производи, со што се обезбедува висок квалитет на цевководни фитинзи на клиентите.

Прочитај повеќе

Прикажи случај

WhatsApp Онлајн Chat!