FAQs - China Kanaif Piping Systerm Ltd

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

price

We kudu pabrik dhewe karo pengalaman 20 taun produksi. Kita bisa nyedhiyani rega luwih saka perusahaan dagang liyane.

kapasitas produksi

pabrik kita bisa ngekspor 30000 ton / taun.

layanan OEM

We kudu tim riset technical profesional. Padha duwe 20 taun pengalaman.
Yen sampeyan duwe syarat khusus bab prodhuk, padha bisa mbantu ngatasi masalah.

layanan sale apik

We nyedhiyani sawise dodolan layanan kanggo sampeyan.

layang cepet

Products in stock, iku bakal njupuk 15 dina kanggo pangiriman. wektu pangiriman standar babagan 30-45 dina.

karya dhuwur efektif

Kita bakal tansah nyoba kita paling apik kanggo reply kowe ing 12 jam.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!