Nepangkeun - Cina Kanaif Piping Systerm Ltd

Tentang Kami

K & F nyaéta pondok pikeun "Key tur teguh", nu teges konci na firmness. Padahal produk tina K & F nyaéta bagian rékayasa saukur unimpressive sipatna komponén pivotal. Salaku pipe supplier pas husus, K & F geus ngeunaan kualitas produk salaku dadasar kaayaan na keur survival saprak hiji ngadegna sarta striving ngahasilkeun produk sampurna, sahingga masihan fittings pipe kualitas luhur ka konsumén.  

K & misi F nyaéta "Nyieun rarasaan hadé asal"! K & F ngajaga ngembang nyaman, lingkungan, énergi-hemat, produk aman tur merenah, ku kituna nyadiakeun diropéa jeung budaya leuwih alus sarta lifestyles Batur ogé mempermudah rébuan kulawarga ngarasakeun hirup happier. Samentara éta, K & F bakal hadé mayar deui karyawan na, mitra, shareholders sarta masarakat. Sanajan kitu, K & F jelas weruh yén ngan lamun parasaan konsumén 'asal jadi hadé, bisa mangrupa perusahaan ngamekarkeun ogé, jadi nu parasaan urang sorangan asal bakal hadé kitu ogé!

▪Vision of K & F-Ka janten perusahaan mimitina-rate menak! 1. aktip migawe tanggung jawab sosial ogé mastikeun minuhan sarta narékahan pikeun transcend liability produk, tanggung jawab pagawe, liability lingkungan, liability pajeg jeung saterusna; abide ku aturan iman alus, sosial akhlaq jeung bisnis étika; aktip dianggo dina Tangtu karaharjaan umum; 2. mékanisme governance Standar, manajemén operasi dewasa, kinerja bisnis alus teuing jeung tim staf beredar; janten conto tur modél usaha Cina; 3. Jieun brand mimiti produk kontrol seuneu Cina sarta pipa kawentar internasional sambungan brand; 4. ngahontal kaayaan win-win jeung pihak patali: nyugemakeun pelanggan, pagawé, mitra, komunitas sarta shareholders.

▪Values ​​of K & F-Produk, parusahaan moral jeung kapribadian. K & F teu ngan kedah nyadiakeun produk paling alus teuing pikeun para nasabah, tapi ogé kudu jadi parusahaan menak. Leuwih ti éta, K & F kedah ngabantu karyawan na mangtaun pangabisa, integritas jeung kasuksésan, supaya produk, parusahaan moral jeung kapribadian bakal mangrupakeun K & F brand, suplement silih tur taya bisa dispensed kalawan. Ngan lamun aranjeunna tilu ngamajukeun silih tiasa misi jeung visi K & F jadi kabiruyungan.

▪Spirit of K & F-kumawula, kolaborasi jeung pangajaran. kumawula inovatif mangrupa aturan ngalaksanakeun; kumawula téh pondasi survival; kumawula téh rasa kuat tanggung jawab, sumanget pengusaha jeung rasa misi; kumawula téh mun ingkar mediocrity jeung kaunggulan ngungudag; kumawula téh ngalakonan pangalusna lamun anjeun dipercayakeun ku hal sarta nyoba ngalakonan hal anu katuhu dina cara nu alus teuing sawaktos Anjeun keur teu dipercayakeun ku hal. Kolaborasi, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, berarti gawe babarengan, nu nujul kana gawé babarengan tingkat luhur sarta gawé babarengan leuwih positif. Ulikan téh dipikabutuh pikeun survival tur ngembangkeun, nu sarat tina era jeung sumber inovasi. Karyawan kedah ulikan-tipe individualizes, bari K & F kedah jadi organisasi pangajian-berorientasi. Inovasi nyaeta kahirupan hiji perusahaan jeung sumber daya saing kitu ogé tujuan pamungkas pangajaran. K & F nyorong pamutahiran proposal na sagala pamikiran ilahar tapi éndah; K & F motivates katara kreatif sarta prestasi aslina. K & F kedah tetep denying sorangan, ku kituna nepi ka hadé ngaleuwihan sorangan.

▪Company Filsafat: 1. Gaya of K & F: respon Rapid sarta aksi saharita! K & F refuses excuses. Dina jaman ieu kalawan Pace gancang, "ngalambatkeun" hartina nanaon sejenna tapi "ngantosan maot". Jadi naon urang masih ngantosan? 3. Tilu disiplin K & F: Teu aya trik; euweuh opportunism; euweuh selingkuh on workmanship jeung bahan! Ieu tilu disiplin nu tilu garis warning unbridgeable nu sarat paling dasar dina étika profésional karyawan K & F urang, standar penting kapribadian jeung eusi penting integritas. 3. Tilu ditilik kriteria keur konduktor: naha ngalaksanakeun éta téh aya mangpaatna pikeun ngembangkeun perusahaan; naha aral nu kondusif keur raising kasatiaan para nasabah '; naha aral nu aya dina ni'mat balancing kapentingan unggal pihak. modeu 4. pamikiran tina K & F: Urang aya sumber sagalana! 5. K & iman F urang: Urang nu pangalusna! 6. K & F urang dangong kerja: Naha pangalusna kami kalayan pinuh ku gairah! Konsep 7. K & F urang tim: K & F hiji tim na aya ngan "kami", tapi euweuh "anjeun" atawa "aranjeunna"!


WhatsApp Online Chat!