runtuyan awét of fittings pipe

runtuyan kami tina fittings pipe nu dirancang pikeun panangtayungan seuneu, suplai gas na suplai cai malah di wewengkon hésé séjén ngakses.

  • Galvanized Iron Fittings

    Galvanized Iron Fittings

    Accurate threads are processed that comply with the precise standards, such as ASME, EU, BS, DIN, etc

  • Black Malleable Fittings

    Black Malleable Fittings

    Accurate threads are processed that comply with the precise standards, such as ASME, EU, BS, DIN, etc

  • Grooved pipe pas

    Grooved pipe pas

    fittings Grooved nyadiakeun hiji métode ekonomis tur efisien of ngarobah arah, nambahkeun jeung outlet, ngurangan, atawa capping sistem piping kalawan sistem kadali kualitas ketat

  • Carbon Steel Pipe Nipple

    Carbon Steel Pipe Nipple

  • Deco Fittings

    Deco Fittings

  • Malleable Fange

    Malleable Fange

Produk Artikel

K & F nyaéta pondok pikeun "Key tur teguh", nu teges konci na firmness. Padahal produk tina K & F nyaéta bagian rékayasa saukur unimpressive sipatna komponén pivotal. Salaku pipe supplier pas husus, K & F geus ngeunaan kualitas produk salaku dadasar kaayaan na keur survival saprak hiji ngadegna sarta striving ngahasilkeun produk sampurna, sahingga masihan fittings pipe kualitas luhur ka konsumén.

Maca deui

bisi Tembongkeun

WhatsApp Online Chat !