seri të qëndrueshme të pajisje tub

Seri jonë e pajisje tub janë të dizajnuara për mbrojtje nga zjarri, Furnizimit me gaz dhe furnizimin me ujë edhe në fusha të tjera të vështira për të hyrë.

 • Lakueshëm Montimi tub hekuri

  Lakueshëm Montimi tub hekuri

  temat sakta janë të përpunuara që në përputhje me standardet e saktë, të tilla si ASME, BE-ja, BS, DIN, etj

 • Grooved tub Montimi

  Grooved tub Montimi

  pajisje grooved sigurojë një metodat ekonomike dhe efikase të ndryshuar drejtim, duke shtuar dhe prizë, reduktimin, ose mbulimi Sistemet e tubacioneve me sistemin e kontrollit të cilësisë të rreptë

 • Rreshtim plastike tub Montimi

  Rreshtim plastike tub Montimi

  Ajo ka veti të shkëlqyera fizike, rezistencë të lartë korrozioni, shëndetit dhe jo-toksike, teknologji instalimit të pjekur, përshtatshëm dhe të lehtë për të instaluar.

Produkte Featured

K & F është e shkurtër për "Key dhe të fortë", e cila simbolizon kyç dhe qëndrueshmëri. Megjithëse produktet e K & F janë pjesë thjesht unimpressive inxhinieri, ata janë komponente të rëndësishëm. Si një tub furnizues të specializuara përshtatshëm, K & F ka qenë në lidhje me cilësinë e produktit si gjendjen e saj bazë për mbijetesën Që nga themelimi i saj an dhe përpiqet për të prodhuar produkte të përsosur, duke siguruar pajisje të kualitetit të lartë tub për konsumatorët.

Lexo më shumë

rasti Trego

WhatsApp Online Chat !