Prakawis kita - China Kanaif Piping Systerm Ltd

Babagan awake dhewe

K & F yaiku singkatan saka "Key lan Firm", kang artine tombol lan firmness. Sanadyan produk saka K & F iku Engineering namung unimpressive, lagi komponen pivotal. Minangka pipe supplier fitting specialized, K & F wis gegayutan kualitas produk minangka basis kondisi sawijining kanggo kaslametané awit sing diadegaké lan diunggahake kanggo ngasilaké produk sampurna, mangkono nyediakake fittings pipe kualitas kanggo pelanggan.  

K & misi F iku "Nggawe koyo luwih saka ngarep"! K & F tansah ngembangaken nyaman, lingkungan, energi-daya, produk aman lan trep, supaya minangka kanggo nyedhiyani dianyari lan budaya sing luwih apik lan lifestyle kanggo wong uga nggampangake ewu kulawargané kanggo seneng urip bahagia. Kangge, K & F bakal luwih mbayar maneh sawijining karyawan, partners, pemegang saham lawas lan masyarakat. Nanging, K & F cetha mangerténi sing mung nalika raos pelanggan 'saka ngarep dadi luwih apik, bisa perusahaan berkembang uga, supaya kita raos dhewe saka ngarep bakal luwih apik!

▪Vision saka K & F-Kanggo dadi perusahaan pisanan-tingkat terhormat! 1. aktif nggarap tanggung jawab sosial uga strictly nepaki lan usaha kanggo transcend hukuman produk, tanggung jawab pegawe, hukuman lingkungan, hukuman tax lan ing; ana dening aturan kang becik, sosial moralitas lan bisnis Etika; aktif bisa ing mesthi kesejahteraan masyarakat; 2. mekanisme governance Standard, Manajemen operasi diwasa, kinerja bisnis banget lan tim Staff pinunjul; dadi conto lan model saka Enterprises Cina; 3. Gawe account pisanan produk kontrol geni Cina lan pipe misuwur internasional sambungan account; 4. Entuk kahanan Win-Win karo pihak related: gawe marem pelanggan, karyawan, partners, komunitas lan pemegang saham.

▪Values ​​saka K & F-Products, perusahaan moralitas lan pribadine. K & F ora mung kudu nyedhiyani produk paling banget kanggo pelanggan, nanging uga kudu dadi perusahaan kajen keringan. Menapa malih, K & F ngirim bantuan karyawan gain kemampuan, integritas lan sukses, supaya produk, perusahaan moralitas lan pribadine bakal akehe K & F account, tambahan saben liyane lan ora ana bisa dispensed karo. Mung nalika padha telung ningkataké saben liyane bisa misi lan sesanti K & F temen maujud.

▪Spirit saka K & F-adeging, collaboration lan sinau. pengabdian inovatif minangka pitedah tumindak; pengabdian minangka pondasi kaslametané; pengabdian iku raos kuwat saka tanggung jawab, roh hebat lan raos misi; pengabdian kanggo nolak mediocrity lan kaunggulan nguber; pengabdian kanggo apa sing paling apik nalika sampeyan dipasrahké karo soko lan kanggo nyoba apa ing bab hak ing cara banget nalika sampeyan lagi ora dipasrahké karo soko. Collaboration, minangka jeneng sawijining katut, tegese guyub, kang nuduhake kerjasama tingkat sing luwih dhuwur lan kerjasama liyane positif. Study perlu kanggo kaslametané lan pembangunan, kang requirement jaman lan sumber inovasi. Karyawan sing arep sinau-jinis individualizes, nalika K & F kudu dadi organisasi sinau tujuan. Inovasi punika urip saka perusahaan lan sumber daya saing sarta goal pokok saka sinau. K & F nyengkuyung dandan proposal lan pikiran mboten umum nanging apik; K & F ew tiron kreatif lan prestasi asli. K & F kudu tetep nolak dhewe, supaya minangka kanggo luwih ngluwihi dhewe.

▪Company Philosophy: 1. Gaya K & F: nanggepi Rapid lan tumindak langsung! K & F nolak alesan. Ing jaman iki karo jangkah cepet, "alon" tegese boten liya nanging "nunggu pati". Supaya apa sing kita isih nunggu? 3. Three dhisiplin K & F: Ora trik; ora opportunism; ora mbeling ing workmanship lan bahan! Iki telung disiplin telung garis warning unbridgeable, kang syarat paling dhasar ing Etika profesional saka karyawan K & F kang, standar penting pribadine lan isi penting integritas. 3. Three kang menehi kritik kritéria kanggo ngleksanakake: apa tumindak iku ono gunane kanggo perusahaan pembangunan; apa tumindak punika kondusif kanggo mundhakaken kasetyan pelanggan '; apa tumindak ing sih saka wawas kapentingan saben partai. mode 4. Thinking saka K & F: We sing sumber kabeh! 5. K & iman F kang: We sing paling apik! 6. K & F kang sikap apa: Apa paling kita karo kebak passion! konsep 7. K & F kang tim: K & F iku salah siji tim lan ana mung "kita", nanging ora "sampeyan" utawa "padha"!


WhatsApp Online Chat !