130r Tees Ngurangi

130r Tees Ngurangi

Short Description:

ngurangi Tee


Detail produk

Tags Product

ukuran meja saka 130r Tees Ngurangi:

W8% G [9 $$ 5Q ~ {H7U ~ 9DU37 [X

Keterangan saka 130r Tees Ngurangi:

111 The equipement saka Disa Denmark, DJ AMF Jepang, SINTOKOGIO Jepang digunakake digunakake ing sikut productline wesi malleable kita, njamin stabilitas saka kualitas produk.
Kita nggunakake spectrometer saka Oxford Instrumen kanggo mriksa kualitas materi kang. 未 标题 -1_05
未 标题 -1_07 Kita nggunakake nilai dhuwur panas kang gawe kukuh gas alam pawon, strictly ngontrol proses kang gawe kukuh, nambah situs sing fisik saka bahan.
Saben pipe t fitting sawise test tightness online, njamin bocor. 气密 性
螺纹 Strictly ngontrol ukuran kumpulan, kanggo njamin akurasi.
The fittings pipe duwe cedhak kiro-kiro saka 1/8 "liwat 8". 三通 多 尺寸
压扁 Good kateguhan karo urip apa dawa.
Gamelan lumahing tanpa bolongan wedhi. 三通
镀锌  AVG. kekandelan saka lapisan seng luwih dhuwur saka 86 um kasebut ing ASME, EN (70um), DIN (70um), BA (78um).

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Contact Us

    • Kanaif Piping System Co, .Ltd
    • Telpon: 0086-21-34713975
    • E-mail: info@kanaif.com
    • Fax: 0086-21-3471-3979
    • Skype: +8615900906003

    Latest News

    • Do you know the use of malleable cast iron ?

      Malleable cast iron is an iron alloy containing a small percentage of carbon (typically between 2 and 4 percent). The material is formed when cast iron is heated to high temperatures, typically 1,740 degrees Fahrenhei...

    • Sunplast Ndadekke HDPE Pipe, HDPE Pipe Fitt ...

      Kanthi portofolio ekstensif pipo HDPE lan fitting, Sunplast bisa syarat transportasi adi ing macem-macem industri. Kejabi pipo lan fitting, perusahaan uga Penyetor sawetara pinunjul saka ...

    • Barr: REDACTED Mueller laporan teka 'pinter ...

      WASHINGTON - Jeksa Agung William Barr marang Congress ana kang ngarepake kanggo nerbitaké versi kang REDACTED saka The-Rusia laporan diselidiki pitutur khusus kang "ing minggu," nalika Demokrat ngritik ha kang ...

    • malleable Iron

      Iron iku unsur logam sing umum kapindho ing bumi. Kang digunakake kanggo nggawe kabeh saka hulls kapal ageng kanggo railing hiasan ing langkah-langkah ngarep omah. wesi Malleable punika wangun sand sing luwih gampang t ...

    • New Produk: Iron Fittings Digunakna kanggo Home ...

      Saiki hiasan gaya industri lan Vintage luwih lan luwih populer, kanggo ngarep, bar, perpustakaan, etc. Wall dipasang cagak, disambungake menyang pentil pipe, banjur kanggo t, pentil pipe lan sikut, banjur nggunakake tutup kanggo en ing. ..