alur Cap

alur Cap

Short Description:

alur Cap


Detail produk

Tags Product

ukuran meja saka alur Cap:

YHRSG0V9`OX @ XZ945NX04 @ Q

Keterangan saka alur Cap:

未 标题 -1_05 Kita nggunakake Oxford Instrumen spectrometer kanggo mriksa komposisi kimia kanggo saben panas, komponen salaras kanggo syarat proses sadurunge wesi.
Saben ladle casting pouring tunyuk pemblokiran, jajalan nutul iki digawa metu, ngadili inoculation. 敲击
警报器 reaksi werni sawise kuat kontrol saka pouring wektu, kudu ngrampungake pouring ing 9 menit, nganggo sistem alarm wektu, weker lembur, kanggo nyegah kedadean spheroidizing resesi.
Strictly ngontrol ukuran alur, mesthekake selaras karo standar. 尺寸
环氧 漆 fittings alur lumahing resin epoxy nutupi, nambah kemampuan kanggo nyegah korosi.
Punika mupangati kanggo safety construction, stabilitas sistem apik, gampang pangopènan. 施工 步骤
追溯 Saben kumpulan pawon wis traceability ing.
The fittings pipe duwe cedhak kiro-kiro saka 1 "liwat 24". 多 尺寸

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Contact Us

    • Kanaif Piping System Co, .Ltd
    • Telpon: 0086-21-34713975
    • E-mail: info@kanaif.com
    • Fax: 0086-21-3471-3979
    • Skype: +8615900906003

    Latest News

    • Welcome to our Booth B36-37 in Hall 15.4 ...

      2019 Autumn Canton Fair Oct 15th-19th Hall 15.4 Booth B36-37 Welcome to visiting us!

    • Taking Your Water Filtration System to th...

      Taking Your Water Filtration System to the Next Level! By adding a Pre-Filter to your water filtration system you will prolong the life span of your whole house water filtration. Check out our latest blog for options ...

    • Do you know the use of malleable cast iron ?

      Malleable cast iron is an iron alloy containing a small percentage of carbon (typically between 2 and 4 percent). The material is formed when cast iron is heated to high temperatures, typically 1,740 degrees Fahrenhei...

    • Sunplast Ndadekke HDPE Pipe, HDPE Pipe Fitt ...

      Kanthi portofolio ekstensif pipo HDPE lan fitting, Sunplast bisa syarat transportasi adi ing macem-macem industri. Kejabi pipo lan fitting, perusahaan uga Penyetor sawetara pinunjul saka ...

    • Barr: REDACTED Mueller laporan teka 'pinter ...

      WASHINGTON - Jeksa Agung William Barr marang Congress ana kang ngarepake kanggo nerbitaké versi kang REDACTED saka The-Rusia laporan diselidiki pitutur khusus kang "ing minggu," nalika Demokrat ngritik ha kang ...