seri awet saka fittings pipe

kita seri fittings pipe dirancang kanggo pangayoman geni, sumber gas lan sumber banyu malah ing wilayah angel liyane kanggo ngakses.

  • Galvanized Iron Fittings

    Galvanized Iron Fittings

    Accurate threads are processed that comply with the precise standards, such as ASME, EU, BS, DIN, etc

  • Black Malleable Fittings

    Black Malleable Fittings

    Accurate threads are processed that comply with the precise standards, such as ASME, EU, BS, DIN, etc

  • Alur Pipe Fitting

    Alur Pipe Fitting

    fittings alur nyedhiyani cara ekonomi lan efisiensin saka ganti arah, nambah lan stopkontak, ngurangi, utawa capping sistem piping karo sistem kontrol kualitas ketat

  • Carbon Steel Pipe Nipple

    Carbon Steel Pipe Nipple

  • Deco Fittings

    Deco Fittings

  • Malleable Fange

    Malleable Fange

Products Bintang

K & F yaiku singkatan saka "Key lan Firm", kang artine tombol lan firmness. Sanadyan produk saka K & F iku Engineering namung unimpressive, lagi komponen pivotal. Minangka pipe supplier fitting specialized, K & F wis gegayutan kualitas produk minangka basis kondisi sawijining kanggo kaslametané awit sing diadegaké lan diunggahake kanggo ngasilaké produk sampurna, mangkono nyediakake fittings pipe kualitas kanggo pelanggan.

Read More

Case Show

WhatsApp Online Chat !